W7 In The Buff Natural Nudes Palette (Tip! Nu bij de Op=Op Voordeelshop)

In de folder van de Op=Op Voordeelshop zag ik het W7 In The Buff Natural Nudes Palette staan. Ik heb wel eens gehoord dat het een dupe is voor het Naked 2 palette. Dat is nou net het enige Naked palette wat ik niet heb dus ik kan het niet vergelijken maar mocht het een dupe zijn dan is het in ieder geval een aanvulling op mijn collectie zullen we maar zeggen!

Het palette zit in een taupe kleurig blik. Hierin zitten 12 kleuren oogschaduw (net zoals bij het Naked 2 palette).

W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-1

 

En hier zie je de kleuren.

W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-review-4

 

Er zit trouwens ook een kwastje bij met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een klein oogschaduwkwastje. Ik heb hier geen foto van want Mittens, onze kitten, is er direct mee vandoor gegaan en ik kan hem nergens meer vinden… Hieronder zie je het palette met flits.

W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-review-3

Mijn eerste indruk is goed! Mooie kleurtjes, sommigen mat, anderen met glans.

W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-review-1

Handig: de namen van de kleuren staan achterop het palette. Van links naar rechts: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate, Topaz, Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder en Onyx.

Snel door naar de swatches want daar was ik in ieder geval inmiddels heel benieuwd naar geworden!

Zonder flits

W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-zonlicht

Met flits

W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-flits

Toen ik Buff (de eerste kleur) swatchte baalde ik. Vrijwel onzichtbaar. Balen! Gelukkig maakt de daaropvolgende kleuren alles goed! Camel is mooi als highlighter, Onyx is prachtig mat zwart en verder zitten er bruine kleuren in die soms neigen naar mosgroen, soms naar taupe en soms meer camel.

Ik ben echt aangenaam verrast! Wat een mooie kleuren, goed pigment en ook met de fall-out valt het ontzettend mee! En dat voor een palette van €7,98.

Natuurlijk wilde ik er direct een look mee maken.

W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-review-5   W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-review-8

W7-in-the-buff-natural-nudes-palette-review-7

Als highlighter in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkrauwbot bracht ik de kleur Sand aan. Op mijn bewegend ooglid koos ik voor Camel. In mijn arcadeboog Chocolat en langs mijn wimperrand een klein (!) beetje Onyx.

Zelf vind ik het een hele mooie look geworden. Je kunt natuurlijk nog veel meer looks maken met dit palette, er zitten tenslotte 12 kleuren in.

Al met al ben ik blij met dit palette. Over het algemeen zijn de kleuren goed gepigmenteerd en brengen makkelijk aan. En dat alles voor €7,98!

Wat vind jij van dit palette?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.