Wat ik doe tijdens mijn zwangerschapsverlof? – tweede zwangerschap

Het leek me leuk om een keer te laten zien wat ik zoal doe tijdens mijn zwangerschapsverlof. Inmiddels ben ik als het goed is bevallen maar ik werk vooruit 🙂 dus vandaag neem ik je twee dagen mee tijdens mijn verlof. De ene dag is Nils naar het kinderdagverblijf, de andere dag past mijn vader op Nils. Ik ben slecht in stilzitten maar ik doe mijn best om dat toch echt te doen! Maar natuurlijk doe ik ook andere dingen. Wat doe jij tijdens je verlof?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.