Weekendje weg en naar de huisartsenpost – vlog #168

Dit weekend vieren Sven en ik dat we 10 jaar samen zijn! We logeren eerst een nachtje bij mijn schoonouders. Daarna vertrekken we naar een keukenzaak in Duitsland waar we ook nog even een DM bezoeken, want dat wilde ik al heel lang een keertje doen. ’s Middags vertrokken we naar ons hotel in Enschede. Helaas was ik ook dit weekend weer ziek.. Maar Sven genoot heerlijk in het hotel, ik van het hotelbed haha!

https://youtu.be/sKJstuEzE9w

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.