Weekvlog #1 Ziek thuis en Sinterklaas

Op zondag heb ik meestal een geschreven artikel. Dat gaat de komende tijd wat veranderen. Op zondag komt er vanaf nu óf een extra video óf een geschreven artikel online! Te beginnen met vandaag. En dat is nog iets nieuws! Een weekvlog! Ik neem jullie de hele week mee! Deze week ben ik helaas veel ziek, maar ik doe gelukkig ook nog leuke dingen hoor 🙂 Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn allereerste weekvlog vinden!!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik vind het leuk ?. Zit ook steeds een beetje naar je interieur te spieken, dat ziet er zo mooi uit! misschien kun je nog eens een hometour doen ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.