Weekvlog #14 – Home alone extra lange vlog!

Sorry dat de vlog pas zo laat online komt! Ik had wat problemen met het exporteren van de video. Maar daar is ie dan! Beter laat dan nooit een extra lange vlog op de zondagmiddag. Dit weekend was is alleen thuis want de mannen waren in Zwolle. Ik sprak af met vriendinnen, ging shoppen in Amsterdam en de kroeg in. Kortom, een heerlijk weekend! Maar ik heb mijn mannen wel gemist hoor!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal! Zo word je op de hoogte gehouden van mijn nieuwste video’s!

Liefs,

Carien

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.