Weekvlog #4 Weekendje samen en Ikea keukentje pimpen

Happy New Year!!!! Ik hoop dat je een super leuk oud & nieuw hebt gehad en ik wens je een fantastisch 2017!!!

Het is zondag en zoals de afgelopen zondagen komt er dan een nieuwe vlog online!! Ik ben heel benieuwd wat jullie daarvan vinden! Meestal kwam er op zondag een geschreven artikel, een review bijvoorbeeld, online. Nu zijn het vlogs. Vinden jullie dat leuk? Let me know!
In de vlog van vandaag gaat Nils uit logeren en hebben Sven en ik date-weekend! Daarnaast ben ik het Ikea-keukentje (Duktig) voor Nils aan het pimpen. Hier komt nog een aparte video over. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.