Weekvlog #50 – Naar de Efteling en shoppen in Den Haag

Wat een leuk weekend was dit!! Het begon met een bezoekje aan iemand die me na de val op mijn stuitje weer recht ging zetten. En ik kreeg een ontzettend leuk pakketje van Umusthave.nl. We gingen met mijn schoonouders naar de Efteling. Ik hou zo van de Efteling! En we hadden ontzettend geluk want het weer was prachtig, het was niet druk én Nils vond het fantastisch! Daarna logeerde Nils bij opa en oma en gingen Sven en ik een dagje ouderwets shoppen, o.a. bij Primark, en uiteten in Den Haag. Kortom een heerlijk weekendje! Ik neem jullie weer mee.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

Alle artikelen van Umusthave.nl vind je op hun website! En hou mijn Instagram @blondiebeautyfashion in de gaten voor de winactie!

Liefs,

Carien

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.