Welke krul maak je met welke krultang?

Ik kreeg laatst de vraag of ik wilde zien wat het verschil is tussen verschillende krultangen. Welke krul maak je met welke krultang? Een hele goede vraag natuurlijk! Ik wilde dit eigenlijk al een tijdje doen maar ik wist niet zo goed hoe. Toen ik de vraag kreeg besloot ik gewoon een poging te doen en volgens mij is het aardig gelukt! Vandaag laat ik je dus verschillende krullen met verschillende krultangen zien.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Eerder liet ik al eerste indrukken of tutorials zien met verschillende krultangen.

Maak jij weleens krullen?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.