Welkom Nils!

Goedemorgen! Heb je een leuke kerst gehad? Voor ons was het een hele bijzondere, voor het eerst als gezinnetje met ons zoontje. En vandaag is het dan eindelijk zo ver.. Vandaag stel ik onze lieve kleine Nils aan je voor! Op 30 november, 10 dagen na de uitgerekende datum, is hij geboren. Sven en ik zijn helemaal verliefd op onze kleine man. Vandaag vertel ik wat meer over hem en geef ik weer wat tips.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

  1. Wat een prachtig mooi, gaaf en lief jongetje is Nils. Bedankt voor deze langverwachte update :). Jij ziet er ook goed uit hoor! Wat een nachtmerrie, een totaalruptuur, maar idd, als je ziet wat je ervoor terugkrijgt :)…. Ik ben op dit moment zelf 28 weken zwanger van maar liefst twee jongetjes en vind het moeilijk voor te stellen dat ik over 2-3 maanden ook mama ben van twee zulke mannetjes :)… Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar jouw bevallingsverhaal! En ga je anti-striae tips ook toepassen! Geniet van jullie gezinnetje en alvast een fantastisch 2016 gewenst!

  2. Super mooi kindje hebben jullie gekregen! En ik zou het erg fijn vinden om jouw ervaring van je bevalling te horen, om te antwoorden op je vraag. Heel veel plezier in jullie bubbel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.