What I eat in a day- anniversary weekend

Het leek me leuk een keertje te delen wat ik op een dag een, een what I eat in a day dus! Dit keer wat ik in het weekend eet en als jullie het leuk vinden kan ik natuurlijk ook een doordeweekse (thuis) werkdag laten zien. Ik deel mijn favoriete ontbijt voor in het weekend maar maak ook mijn gezonde en lekkere ontbijtje voor de komende week. Nils eet dat trouwens ook graag. Het zijn overnight oats met chiazaadjes en een soort appelmoes erop, jammie! Verder maak ik een salade die ik graag eet, deel ik mijn favo snack en ’s avonds is nog een verassing! Wat eet jij op een dag?

https://youtu.be/RcEYouoNZwA

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.