What I eat in a day – Thuiswerkdag

Laatst liet ik al zien wat ik in het weekend eet maar het leek me ook leuk om te laten zien wat ik op een werkdag eet. Dat is tegenwoordig dus vanuit huis en dus maak ik het zelf klaar. Vaak lunch ik op mijn werkdagen met een salade of restjes van de avond ervoor (bijvoorbeeld pasta), omdat ik de hele dag achter mijn laptop zit vind ik het fijn om een niet al te zware lunch te eten. Als ik met de kids lunch dan lunch ik met boterhammen. Dan heb ik ook vaak meer trek omdat je dan de hele dag veel actiever bent. Ook neem ik ’s ochtends en ’s middag een snack. In de ochtend heb ik vaak rond 10 uur echt wel weer trek in iets, ’s middags is het meer omdat ik er zin in heb. We eten ’s avonds meestal vegetarisch. En ik eindig altijd met mijn lievelingschocolade van Lindt (met sinaasappel, klinkt vies maar is fantastisch!)

https://youtu.be/kTEsv6Lj1rA

Wat eet jij op een dag?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.