What’s in my bag – Lente 2015

De zon schijnt steeds vaker en daar word ik heel blij van! De lente zit in de lucht en dus komen de lichte vrolijke kleurtjes weer uit de kast. Zo heb ik sinds kort ook een nieuwe tas van Expresso. Ik mocht een bestelling plaatsen en was direct verliefd op deze lichtroze tas (die Bikkel heet..why?). Vandaag leek het me dus leuk om weer eens een What’s in my bag video op te nemen! Ik laat je zien wat er allemaal in mijn tas zit (waarom sleep ik zoveel mee??)

 

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je (gratis!) te abonneren.

Wat zijn voor jou de belangrijkste dingen in je tas?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.