What’s in my bag – Luiertas/ Diaperbag

Vandaag laat ik zien wat ik allemaal in mijn luiertas voor Nils bij me heb. In deze What’s in my diaperbag deel ik ook een super handige tip die ik ontdekte toen ik een andere vrouw haar baby zag verschonen. De luiertas die wij hebben is de Essential bag van Babymoov. Een grote stoere tas was ontzettend veel in past! We hebben een grijze Joolz kinderwagen, wel een ouder model waardoor de Joolz tassen van nu precies niet de juiste kleur hebben. Daarbij wilde Sven graag een tas die ook leuk is om als man mee te lopen. We zijn heel blij met de tas en inmiddels ben ik ook blij met de inhoud. Als je benieuwd bent wat ik allemaal aan de luiertas heb zitten kijk dan even naar onderstaande video!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.