What’s in my bag – Ziekenhuistas

Of je nou thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen, het wordt altijd aangeraden om een ziekenhuistas klaar te hebben staan. Zelf wil ik graag in het ziekenhuis bevallen en dus heb ik meer werk van mijn ziekenhuistas/ vluchtkoffer gemaakt. Gewoon omdat ik het, net als als ik een nachtje naar bijvoorbeeld een hotel ga, fijn vindt om alles bij me te hebben. Zeker nu ik geen idee heb van wat me te wachten staat heb ik graag wat opties bij me. Ik reis sowieso altijd een beetje met het motto: beter te veel mee dan te weinig haha! Mocht jij ook zo zijn dan zie je in deze What’s in my bag wat ik allemaal meeneem. Mocht jij meer zijn van less is more dan kun je natuurlijk een dingen weglaten, zoals bijvoorbeeld een badjas of een handdoek.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Wat heb/had jij mee in je ziekenhuistas/ vluchtkoffertje? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.