What’s in my makeup bag – Zomervakantie 2015

Als ik op vakantie ga vind ik het altijd leuk om te bedenken welke makeup ik meeneem. Niet te veel en niet te weinig natuurlijk. Vaak pak ik mijn makeuptasje een paar dagen van te voren is zodat ik kan testen of alles was ik nodig heb erin zit of dat het teveel of te weinig is. Vandaag laat ik je zien wat ik meeneem aan makeup voor een weekje zomervakantie. Kortom: What’s in my makeup bag!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Neem jij veel of weinig makeup mee op vakantie?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.