Wie de schoen past…

Vandaag heb ik een extra artikel voor je! Westwing en Zalando Lounge hebben namelijk sale en om het shoppen nog leuker te maken hebben ze een quiz gemaakt (klik hier voor de quiz). Met deze quiz kun je bepalen wat voor type je bent, romantisch, boho of modern bijvoorbeeld en welk type schoen en interieur daar het beste bijpassen. Zo kun je jouw schoenen het mooiste plekje in huis te geven: give your shoes a lovely home!

zalando westwing 1

Ik ben dol op schoenen (en op sale :)) en ik heb dan ook heel wat paren in mijn huis staan. Toch vind ik het opbergen lastig. Ik hou van ze dus wil ze niet verstoppen, maar  ik hou ook niet van rotzooi. Het leek me leuk om de quiz te delen en natuurlijk wat inspiratie te geven.

zalando westwing 2

Het is dat Sven dit niet zou kunnen waarderen maar persoonlijk word ik hier wel heel blij van!

zalando westwing 3

Een leuk idee voor je mooiste paar pumps.

zalando westwing 4

Die ladder vind ik echt een leuk idee!

zalando westwing 5

Ik ben benieuwd wat voor type schoen en interieur er bij jou uit de quiz komt! Laat het vooral weten! Bij mij kwam er romantisch uit. Ik kan me er wel in vinden maar zeker ook in het moderne en een vleugje boho.

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.