YSL Baby Doll Kiss & Blush

Voor de bruiloft was ik op missie naar de perfecte lipkleur. Sven houdt namelijk niet van lipstick en ik wil wel een kleurtje op mijn lippen. Subtiel was dus de missie! Toen ik zag dat er afgelopen week een actie was van IciParis, namelijk 40% korting op lipstick, besloot ik toe te slaan. Ik koos voor de YSL Baby Doll Kiss & Blush in 8 Pink Hédoniste.

Review-YSL-Yves-Saint-Laurent-baby-doll-kiss-blush-8-pink-hedoniste-3

Het potje ziet eruit als nagellak. Ik vind het er heel leuk uit zien met de roségouden dop. Heel chique!

Review-YSL-Yves-Saint-Laurent-baby-doll-kiss-blush-8-pink-hedoniste-2

De YSL Baby Doll Kiss & Blush is er in twaalf verschillende tinten, van naturel tot lekker fel. Ik koos voor de kleur 8 Pink Hédoniste een hele mooie roze/ koraal kleur.

Review-YSL-Yves-Saint-Laurent-babydoll-kiss-blush-8-pink-hedoniste-1

Als je hem aanbrengt is de kleur nog wat glanzend maar al vrij snel droogt hij mat op. Maar wel anders mat dan ik gewend ben. Hij voelt namelijk niet uitdrogend aan maar meer als een soort, hoe zal ik het uitleggen, poeder met water ofzo? Dat klinkt misschien totaal niet aantrekkelijk maar ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven! Ik vind het juist heel prettig aanvoelen. Hij droogt mijn lippen niet uit.

 

 

Review-YSL-Yves-Saint-Laurent-baby-doll-kiss-blush-8-pink-hedoniste-4

 

Geen idee waarom de foto van mijn lippen niet scherp is. Sorry! Zoals je ziet geeft de lipstick een hele mooie subtiele kleur aan mijn lippen. Zoals ik al zei voelt hij prettig aan. Hij blijft een paar uur zitten maar ik denk dat de fellere kleuren langer houden. Ik vind wel dat hij mooi subtiel en gelijkmatig vervaagt.

Review-YSL-Yves-Saint-Laurent-baby-doll-kiss-blush-8-pink-hedoniste-22

Ik breng hem ook op mijn wangen aan. Dit doe ik door een aantal kleine stipjes op mijn wang te zetten en dit vervolgens met mijn vingertoppen te vervagen.

 

Review-YSL-Yves-Saint-Laurent-baby-doll-kiss-blush-8-pink-hedoniste-7

Het effect is mooi en subtiel. Ik hou wel van blush dus voor mij is dit net iets te subtiel voor mijn bruiloft maar ik denk dat ik hem wel als een soort basis onder mijn blush ga aanbrengen. Voor de lippen is de kleur perfect. Zelfs Sven vindt hem mooi en dat zegt wat 😉

Review-YSL-Yves-Saint-Laurent-baby-doll-kiss-blush-8-pink-hedoniste-23

De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush in 8 Hédoniste gaat hoogstwaarschijnlijk mijn lipproduct voor de bruiloft worden. Ik kocht hem dus met 40% korting maar normaal kost de lipstick/ blush €32,85.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.