Zoeva Rose Golden Luxury Set

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-1

Ok, ik geef het toe: ik werd als eerste getrokken door het roségoud van de Zoeva Rose Golden Luxury kwastenset. Ik vind dingen blijkbaar gewoon mooier als ze roségoud zijn. Can’t help it! Maar toen begon ik overal enthousiaste verhalen over Zoeva kwasten te horen en werd ik benieuwd.. En zo vond ik mezelf ineens in de webshop en bestelde de  Zoeva Rose Golden Luxury set en leverde een klein ribje uit mijn lijf in. Vandaag review ik deze beauty!

 

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-3

Zoeva heeft het leuk gedaan want de kwastenset zit in een mooi donkerbruin (nep)leren toilettasje, natuurlijk met roségouden rits. Het tasje heeft een structuur en is lekker plat. Soms zitten er van die dingen bij waar je niks mee kunt (of wilt) dan vind ik het altijd een beetje zonde, maar in dit geval ben ik er juist erg blij mee!

 

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-2

De set bevat 8 essentiële kwasten voor je dagelijkse routine, aldus Zoeva. In de set zitten zowel kwasten van hoge kwaliteit natuurlijk haar als kwasten met synthetische taklon haren. Taklon is een synthetische haar die heel erg lijkt op natuurlijk haar. Hierdoor kun je de kwasten gebruiken voor zowel producten op poederbasis als op crèmebasis.

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-5

Er is ook een roségouden  set met alleen maar kwasten voor je ogen, ook erg mooi, maar ik koos voor de set met alle essentiële kwasten. Ik bedacht me namelijk ook dat dit (ja daar is ie weer :))super handig voor de bruiloft zou zijn!

 

 

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-4

 

Van links naar rechts: 317 Wing Liner, 231 Luxe Petit Crease, 227 Luxe Soft Definer, 142 Concealer Buffer, 127 Luxe Sheer Cheek, 106 Powder, 110 Face Shape en de 102 Silk Finish.

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-6

 

Een van mijn favoriete kwasten uit deze set is de 127 Luxe Sheer Cheek. Hiermee kun je blush heel mooi aanbrengen. De kwast is super zacht en brengt blush heel mooi aan. Gebruik vooral niet teveel blush want dan worden je wangen iets rozer dan gepland.

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-8

Dan de drie kwasten voor je ogen, de 231 Luxe Petit Crease, 317 Wing Liner en de 227 Luxe Soft Definer. En ook hier zit weer een favo bij: de 231 Luxe Petit Crease, met dit fijne kwastje breng je heel mooi en makkelijk kleur aan in de arcadeboog. Hij werkt super netjes en snel en ik ben er dol op. Het is dat ik niet vaak eyeliner gebruik maar toch is ook dit kwastje erg fijn: de 317 Wing Liner. Hij is mooi plat, stevig en dun en werkt dan ook snel en makkelijk. Ik gebruik hem vaak om een randje oogschaduw langs mijn wimperrand aan te brengen. Ook mijn wenkbrauwen doe ik hier weleens mee. De 227 Luxe Soft Definer is ook zeker geen onaangenaam kwastje, al overtreft hij mijn MAC 217 niet. Hij is wat platter waardoor ik hem vaker gebruik voor mijn wenkbrauwbot of op mijn bewegend ooglid dan dat ik hem gebruik om te blenden.

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-9

Shapen blijft leuk, al doe ik het niet erg heftig. Wil ik hem wel wat heftiger of juist super subtiel dan is de 110 Face Shape my man. Voor alle dag pak ik nog steeds met essence kabuki. Hij werkt zowel fijn met poeder als met bijvoorbeeld foundation.

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-10

Een kwast die nog ontbrak in mijn collectie was een poederkwast. De 106 Powder is daarom een fijne aanvulling op mijn collectie. Hij is super zacht en brengt poeder prachtig subtiel aan, ook deze gebruik ik vrijwel dagelijks.

DSCI0336

 

En, het wordt misschien een beetje saai maar ook deze kwast vind ik erg fijn! Met de 142 Concealer Buffer blend ik graag mijn concealer in mijn huid voor een heel mooi natuurlijk maar bedekt resultaat. Hij is fijn stijf en zacht en het formaat vind ik ideaal.

review-zoeva-rose-golden-luxury-set-kwasten-brushes-tools-test-11

En de laatste kwast van de set is de 102 Silk Finish. Hiermee kun je foundation aanbrengen. Deze pak ik het minst van alle kwasten. Dat heeft niet zoveel met de kwast te maken maar ik breng foundation (of in mijn geval vaak BB Cream) vaak aan met mijn vingers. En zo niet dat pak ik van de buffing brush van Real Techniques.

 • Conclusie

Ik ben super blij met de Zoeva Rose Golden Luxury set. Wat een fijne kwasten en wat zijn ze mooi! Alle kwasten liggen fijn in de hand, zijn super zacht en doen wat ze moeten doen en meer. Ook na een wasbeurt zien ze er nog uit als nieuw. De set kost €65. Niet goedkoop maar dan heb je wel 8 kwasten en een leuk tasje. En het staat ook nog eens mooi op je makeuptafel!

Welke kwast is voor jou onmisbaar?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

 1. Super mooie en handige set..vooral inderdaad voor de bruiloft om mee te nemen, alles in 1 😀 ik zit er ook zelf aan te denken om me eigen make-up te doen..maar me haar laat ik over aan me kapstertje..die kent me door en door eigenlijk een vriendin van me geworden, maar ze weet wat ik mooi vind en hoe ik het wil..dus ben benieuwd 😉
  even een vraagje..zit namelijk een beetje in een dilemma..
  kan je iemand als getuige/ceremoniemeester en bruidsmeisje in 1 vragen of is dat to much?
  hoor het super graag van je! en hoever ben jij al met alles plannen en hoe was het in Italie?
  Dikke kus Marissa

  1. Hoi Marissa! Wat leuk dat je misschien ook zelf je makeup wilt doen! Als ik in Nederland zou trouwen zou ik mijn haar denk ik ook laten doen hoor:) Super spannend allemaal he?
   Mijn beste vriendinnetje is zowel ceremoniemeester als bruidsmeisje. Ik denk dat bruidsmeisje en getuige wat lastig is. Bruidsmeisjes hebben is sowieso een keuze natuurlijk (ik wilde dat heel graag maar is niet noodzakelijk). Qua hoeveelheid werkt hangt het er denk ik ook vanaf hoeveel je een ceremoniemeester vraagt te regelen. Als je ook een weddingplanner ofzo hebt of zelf veel doet dan is het minder werk voor de ceremoniemeester. Kijk en alles kan hoor, een dubbelrol, driedubbelrol jij bent tenslotte de bruid:) Maar het is meestal ook de persoon (als ze zo belangrijk voor je is) die je ook graag bij je wilt hebben en als ze zoveel verantwoordelijkheden heeft is dat misschien lastig. Ik zou dus zeggen of ceremoniemeester en getuige (getuigen zijn is eigenlijk vooral een handtekening zetten en kost dus niet zoveel tijd. En is gewoon een eer natuurlijk (maar bruidsmeisje en/ of ceremoniemeester is natuurlijk ook een eer). Of ceremoniemeester en bruidsmeisje. Maar wat ik al zei: alles kan! En dit is ook de eerste keer dat ik trouw dus puur mijn gevoel:) Ik hoop dat je er wat mee kunt! Ik zal binnenkort weer een update plaatsen! Ik twijfelde nog wel of ik een filmpje of artikel zou doen! Veel succes met het plannen!! Komt vast goed!!

 2. Wauw super lief voor je reactie,
  het is zeker allemaal spannend, sinds gisteren eindelijk samen een datum bedacht en wat ook speciaal is voor ons..dus volgende stap de datum vastleggen haha 😀
  eigenlijk komt het er een beetje op neer dat ik haar als ceremoniemeester & bruidsmeisje vraag (omdat ze daar al helemaal op ingesteld is haha) maar ze krijgt het volgende week allemaal te weten hihi zo spannend!
  alleen ik maak me wat te druk over dingen dat ik er ’s avonds niet van kan slapen..en nu dus ziek thuis zit 🙁
  we willen geen weddingplanner, vindt het veelste leuk om zelf de dingen te plannen samen met me ceremoniemeester hihi
  echt super bedankt voor je advies heb er echt heel veel aan!
  en dankjewel, jij ook heel erg veel succes en plezier met het verdere plannen, ben super benieuwd naar de update 😉
  Dikke kus Marissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.