Zomerspecial Bikini ready : sporten!

De zomer is de tijd van bikini’s. Dan vind ik het belangrijk me om daar prettig in te voelen. Dat is één van de redenen waarom ik sport (daarnaast is het ook gewoon gezond en geeft het energie). Sporten kon dus niet ontbreken in deze zomerspecial. Ik sport het hele jaar door gemiddeld 3x per week. Vroeger danste ik veel en nu ga ik vooral naar de sportschool en soms loop ik hard.

De sportschool

Meestal volg ik 3 lessen van 1 uur per week. Een uurtje bodyshape, dat is conditie en kracht. Je traint dan met kleine gewichten. Na die les heb ik echt het gevoel dat ik gesport heb. En de dagen daarna ook haha! Dan doe ik 1x per week zumba met een vriendinnetje en nog 1x per week iets anders. Meestal pilates of nog een keer bodyshape. Als 3x niet lukt dan ga ik soms nog even hardlopen met Sven.  Ok even eerlijk: sporten is niet mijn hobby. Maar ik hou er wel van wat het met je lichaam doet want ik voel me er beter door! En ik moet zeggen dat ik tegenwoordig nooit echt op zie tegen deze lesjes. Terwijl ik me vroeger echt nog wel eens tot sporten moest zetten hoort het er nu gewoon bij en kom ik moe maar tevreden uit de sportschool.

De outfits

Ik zou ik niet zijn als ik er wel een beetje leuk uit wil zien als ik aan het sporten ben. Je moet tenslotte een uur lang naar je eigen spiegelbeeld kijken terwijl je hoofd steeds roder wordt en je gaat zweten. Dit is mijn sportoutfit, dit zwarte shirtje heb ik ook in het roze dus dat wissel ik af.

zomerspecial-sporten

Het broekje en shirt zijn van H&M, de schoenen van Nike en de sportbh is van Hunkemöller. Ik vind dat het voor grote borsten heel lastig om een geschikte sportbh te vinden. En eigenlijk ben ik aangenaam verrast door deze van Hunkemöller. Hij is relatief goedkoop en werkt prima. Voor hardlopen doe ik wel vaak mijn oude aan sportbh aan, die is van Shock Absorber.

En dit is mijn outfit als ik ga hardlopen. Zet alvast een zonnebril op zou ik zeggen : )

mlu12-1885

Ook hierbij zijn het broekje en shirtje van H&M. Ik vind sportkleding van H&M echt leuk en het zit ook nog eens fijn. Wederom zijn de schoenen van Nike, maar natuurlijk wel anders. Dit zijn echt hardloopschoenen, de andere zijn meer voor aerobic enzo. Ik loop op de buitenkanten van mijn voeten (onderpronatie) en deze schoenen corrigeren dit. Ze zitten heerlijk en zijn mooi:) Ik hou van roze mocht je het je afvragen!

En de rest!

Naast sporten is gezond eten belangrijk. Daar ga ik denk ik nog wel een keer een artikel over schrijven. Tenminste als je dat leuk vindt.  En nee ik knabbel niet de hele dag op selderijstengels en ik hou erg van lekker eten! Ik heb namelijk een prikkelbare darm waar ik veel last van had. Sinds ik mijn eetpatroon heb aangepast gaat dat aanzienlijk beter.
Tot slot gaat het er natuurlijk gewoon om dat je lekker in je vel zit. Zeker als het bikini-seizoen aanbreekt. Ik bereik dat o.a. door sporten en gezond eten maar gelukkig zijn helpt ook heel erg mee! Dus goed voor jezelf zorgen (leuke dingen doen, lieve mensen om je heen, een leuke film kijken, goed slapen etc) dat is ook heel belangrijk! Echt schoonheid komt tenslotte van binnen : )

Wat voor sport doe jij graag? En hoe vaak per week sport je? Of sport je niet?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.