Zomerspecial: Review L’Oréal Nude Magique BB Blush Universal Rosy Blush

Ik ben een beetje verslaafd aan BB Cream. Zeker in de zomer zorgt dit voor een natuurlijke look maar dan net een beetje beter. Ik kan niet zonder. Toen ik deze BB Blush zag liggen was ik direct heel benieuwd! Ik bedoel een natuurlijk blosje op de wangen zonder dat het er poederig uitziet of zo voelt, wie wil dat nou niet? Tijd om te testen dus!

Review-L'Oreal-Nude-Magique-BB-Blush-3

De test

De L’Oréal Nude Magique BB Blush is er in één kleur namelijk: Universal Rosy Blush. De blush past zich volgens L’Oréal  aan de kleur en textuur van je huid aan. Bij mijn huid is dat absoluut waar. Bij lichtere of iets donkerdere huidjes denk ik ook maar als je echt een donkere huid hebt dan vrees ik dat je er niest van ziet. De kleur is wel universeel, het is een mooie natuurlijk roze tint die bij de meeste huidjes past.

De structuur is heel anders dan de BB Creams die ik ken. Als je begint met smeren is het meer een soort gel-achtige substantie die een beetje plakt en langzaam wordt het zachter en minder gel-achtig en uiteindelijk voelt de huid zijdezacht aan. Als ik heb op mijn hand aanbreng merk ik al dat het echt werkt als een ‘stain’ als je het niet snel uitsmeert krijg je duidelijke roze stip op je hand en dat wil je niet. Zeker niet op je gezicht. Je ziet dat ook een beetje op deze foto’s.

Review-L'Oreal-Nude-Magique-BB-Blush-4Review-L'Oreal-Nude-Magique-BB-Blush-5Review-L'Oreal-Nude-Magique-BB-Blush-6

Eens kijken wat er gebeurt als ik het op mijn gezicht smeer! Eerst breng ik BB Cream op mijn gezicht aan (foundation kan ook dat heb ik getest en werkt precies hetzelfde). Vervolgens breng ik een heel klein drupje BB Blush aan op mijn vinger. Dit verdeel ik over mijn twee wijsvingers. Dan breng ik de BB Blush in ronddraaiende bewegingen aan op de appeltjes van mijn wangen en door richting mijn junkbenen. Je moet snel werken om vlekken te voorkomen.

Ik vind het resultaat mooi, fris en natuurlijk.

Op deze foto heb ik alleen BB Cream op mijn huid.

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-12

Hier heb ik de BB Blush ook op.

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-totale makeup2

Conclusie

Ik ben erg blij met deze ontdekking! L’Oréal Nude Magique BB Blush zorgt voor een mooie blos en hij hoort nu bij mijn dagelijkse routine. Soms doe ik er nog blush overheen voor een wat meer intense kleur op de wangen, soms ook niet. De blush voelt prettig aan, alsof je niks op hebt en dat vind ik wel fijn met deze warme dagen. De blush kost rond de €11,99 en is erg zuinig in gebruik. Kortom: ik  blijf hem voorlopig gebruiken!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik heb de L’Oréal Nude Magique BB Blush ook mogen testen en liet een mooie roze veeg achter op mijn hand, inclusief roze vinger… heerlijk mannelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.