Zonder speen & zindelijk – Mijn ervaringen en tips (jongen en meisje)!

Stoppen met de speen en zindelijkheid zijn twee uitdagingen voor ouders (en de kids natuurlijk). Ik heb inmiddels twee kids van 2 en 5 jaar die van de speen af zijn en zindelijk zijn. Althans de jongste is ’s nachts nog niet zindelijk maar dat is ook lastig omdat ze nog in een ledikantje slaapt. Het leek me leuk om mijn ervaringen en tips te delen. Bij onze dochter was namelijk ook een andere aanpak nodig dan bij onze zoon. Vandaag vertel ik hoe we het bij beiden hebben aangepakt en waarom. Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar jouw ervaringen!

https://youtu.be/mfZaJJArF7U

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.