Zwangerschapsvlog – 32 weken zwanger

Na mijn vakantie is het natuurlijk weer tijd voor een zwangerschapsupdate! Inmiddels ben ik 32 weken zwanger. Zoals altijd vertel ik je weer hoe mijn zwangerschap gaat.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Tips van alle zwangeren en moeders zijn natuurlijk altijd welkom dus laat ze vooral (ook voor elkaar) achter bij de comments!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Hoi Carien! Ik ben ook een van de fans van deze zwangerschaps update filmpjes :)! Ik ontdekte ze toen ik er zelf net achter was gekomen dat ik vier weken (ongepland, maar heel erg welkom) zwanger was. Met 8 weken wisten we dat het een tweeling was, en inmiddels, met dik 14 weken, hebben we net de geslachtsecho gehoord, en wij krijgen 2 jongetjes! Ik vind het superleuk om te zien hoe jij alles beleefd! Ben benieuwd hoe de laatste weken voor je zullen zijn! Groetjes, Jeanet

  2. Hey Carien, bij ons in België kan je Mustela gewoon bij de apotheek komen of bij IÚ. Zij hebben ook een website. Zeker ook eens piepen bij de Mustela wasproducten voor kinderen. Ik gebruik dit voor de mijne en zo heerlijk dat ze ruiken. Ze hebben ook een ‘stalatopia’ lijn voor de gevoelige huid dus mocht je baby wat baby acne of allergieën hebben is die ook ideaal. Je ziet er echt super uit! Ik kwam zelf bij de laatste zwangerschap 19kg bij. Ik heb nog steeds 10kg die ik er niet afkrijg dus tips voor gezonde voeding zijn heel welkom. Ik zou zeggen; volg zeker al eens mijn blog want misschien vind je daar ook leuke tips. Groetjes Saar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.